inloggen     

No images found.

PAS OP: De voormalige eigenaar van de website op ayurvede-gelderland.nl komt verplichtingen niet na.

Binnenkort zal duidelijk(er) worden welke gevolgen dit zal hebben voor deze website.

Link naar info over voormalige eigenaar:
https://nl.linkedin.com/in/martin-van-cappelle-97a5a519

Recepten

Hier vindt u diverse heerlijke recepten. Nieuwste recept:
Twijfelt u over hoe het moet? Doe dan mee met één van onze kookworkshops. Lees meer...

Massages

Wij bieden niet alleen helende massages, maar ook wellnessmassages in een rustige privé-omgeving.

Lees meer...

Consulten

Bij ons kunt u terecht voor enkele soorten consulten.

Lees meer...

Gezondheid

Hier vindt u vele vaak voorkomende klachten en de Ayurvedische adviezen hoe met deze klachten om te gaan. 

Lees meer...

Joke

JokeLodwijk

Joke is in 1952 in Haarlem geboren, volgt daarna de opleiding tot Psychiatrisch Verpleegkundige in Amersfoort en ontwikkelt zich verder op het gebied van pedicure, bandagist, healing en reading en sportmassage met diverse specialisaties. Dit alles naast de ontwikkeling van haar gezin en parttime werkzaamheden in o.a. de psychiatrie.

Tot zij rond 1990 waar werkterrein verplaatst naar de particuliere thuiszorg en zich verdiept in de begeleiding van terminale patiënten. Gedurende vele jaren verzorgt zij mensen aan huis, of patiënten die in een tehuis of instelling verblijven.

Om haar interesse in de natuurgeneeskunde te voeden, start zij in 2001-2003 de Hbo-opleiding Natuurgeneeskunde en Klassieke Homeopathie bij het HvNA Arnhem en sluit zij deze na het behalen van haar propedeusediploma af.

In de periode 2004-2007 volgt zij de Hbo-opleiding tot Tekentherapeut bij het Instituut voor Klank en Vorm "Kolam" in Zutphen en sluit zij deze opleiding met goed gevolg af.

Als de thuiszorg rond 2010 haar geen voldoening meer geeft, dit door o.a. de gewijzigde regelgeving en het tijdgebonden behandelprogramma voor patiënten, besluit zij haar werkzaamheden in deze branche te beëindigen.

Voor verdere ontplooiing van haar hobby als Iconenschilder, waar zij zich al ca 15 jaar mee bezighoudt, volgt zij - tot op heden- allerlei cursussen en intensiveert zij haar inzet. Inmiddels heeft zij een scala aan iconen geschilderd. (www,tweejokers.nl)

Als haar dochter rond 2009 in Brussel komt te wonen, hoort zij haar enthousiaste verhalen over een opleiding die zij daarna bij John Marchand van "YAH vzw" gevolgd heeft.

Omdat gezonde voeding haar al vele jaren interesseert, besluit zij in 2010 de opleiding tot "Ayur life coach" te gaan volgen. Deze heeft zij inmiddels met positief resultaat afgesloten.

Joke.