inloggen     

Onze missie

ganesha-kleinHierboven een afbeelding van Ganesha, de zoon van Shiva en Parvati. De zoon met het olifantenhoofd. In India is een olifant een heel waardevol dier. Het staat voor kracht, bestendigheid, intelligentie en een goed geheugen. Bovendien zorgt hij ervoor dat obstakels uit de weg worden geruimd. Ganesha is een belangrijk teamlid. Hij is bij ons en in ons allen aanwezig. Samen met Ganesha zullen wij, als team Ayurveda Gelderland, krachtig en bestendig de nieuwe taken aanpakken. Obstakels worden uit de weg geruimd waarna we ons zullen herinneren wat we hebben gedaan, waarom we het hebben gedaan en dat we het kunnen! Maar ook zullen wij er samen voor zorgen dat onze intelligentie in staat is om oude gewoontes te veranderen. Het duurt even, maar dan heb je er ook wat aan.

We zijn een jong team in een omgeving waarin thema's zoals Ayurveda, natuurlijke genezing, milieubewustzijn, minder vlees en vis, biologische producten steeds meer aandacht krijgen en ook steeds meer geaccepteerd worden. Wij zijn een team dat passie heeft voor wat we samen doen. Geloven in het goede en het gezonde. En we willen onze kennis en ervaring met u delen. Het is ons Karma om onze kennis ook uit te voeren. Het is ons Dharma om het geleerde verder door te geven. De kennis van Ayurveda, de kennis van het leven, is te waardevol om er niets mee te doen.

Lees ook ons persbericht dat wij gemaakt hebben bij het online zetten van onze nieuwe website, klik hier.

Wij danken bij deze de adverteerders. Advertenties maken ons werk mede mogelijk. Dus kijkt u ook eens bij hen. Elk advertentiebezoek door u op hun site levert ons een kleine bijdrage op.