inloggen     

Onze diensten

Ayurveda Gelderland biedt reeds vele diensten aan, die met de tijd verder uitgebreid zullen worden. Hierbij bepaald niet alleen de kennis en de ervaring van het team, maar ook u als klant wat wij voor u kunnen betekenen, zodat u gezond en gelukkig in het heden kunt leven.

Omdat voeding een centrale rol speelt in de Ayurveda, bieden wij div. kookcursussen en kookworkshops aan.
Nadat wij de voeding tot ons hebben genomen, is het van belang dat deze voeding goed "verbrand" wordt, verwerkt wordt tot die stoffen die het lichaam nodig heeft, met zo min mogelijk afvalstoffen en toxines. Om de "verbranding" te stimuleren, bieden wij div. massages aan. Zowel voor de verbranding en het vrijmaken van fysieke gifstoffen, als ook voor het verwerken van mentale gifstoffen.

 

In de huidige tijd hebben vele mensen al lang klachten met betrekking tot de gezondheid, dat ze zelf amper merken, dat ze niet gezond zijn. Ayurveda heeft de doelstelling te zorgen dat we niet ziek worden. Niet wat wij tegenwoordig hebben: wachten totdat je (heel) ziek bent en dan kijken hoe we het (snel) weer "beter" kunnen krijgen met wat medicijnen, die voor elke constitutie gelijk zijn, terwijl ieder mens toch verschillend is.
Voor mensen die (dreigende) problemen hebben met hun gewicht (overgewicht/ondergewicht), problemen met hun bloeddruk en jeugdige die problemen hebben met hun huid, zullen wij coaching-groepen aanbieden.

Verder bieden wij consulten aan, waarbij uw huidige constitutie (Vikruti) en uw "originele" constitutie (Prakruti) worden bepaald. Een informatie die voor onschatbare waarde is, voor uw gezondheid. Tijdens deze consulten krijgt u alle informatie die u nodig heeft, welke leefwijze bij u past, welke voedingsmiddelen u beter wel en welke beter niet kunt nemen. Bovendien welke voedingsmiddelen u beter niet samen kunt nemen. Verder krijgt u nog tips mee, hoe u een eventuele onbalans verder kunt behandelen om ziektes te voorkomen. Tevens geven wij u een stukje informatie mee over uzelf, gezien vanuit de Vedische numerologie en astrologie.