inloggen     

Website Ayurveda-Gelderland gehackt

thumb zpelfoutje sorry

Op de valreep van 2015 is onze site gehackt geweest. Het was niet meer mogelijk om bij de besturingselementen te komen en ook werd het mailaccount van Ayurveda-Gelderland misbruikt om dagelijks 200 mails te versturen naar diverse voor ons onbekende personen. 

Gelukkig was er nog wel een backup van een maand ervoor en deze is door onze provider Somerwil weer online gezet. Tijdens deze actie is

de site gemigreerd naar een andere webserver-aanbieder, die een snellere verbinding mogelijk maakt en een betere update-beleid heeft voor de programma's waar onze site op draait. Onze dank voor Nico Somerwil die dit zo snel mogelijk gemaakt heeft.

Doordat het een backup was die toch even iets ouder was, zijn er enkele artikelen en aanpassingen verloren gegaan. Ook zijn er enkele elementen van de website niet meer in gebruik, omdat deze (nog) niet ondersteund worden door de nieuwste versie. Hiervoor ons excuus. 

Om toch zo snel mogelijk en zo veel mogelijk van deze artikelen weer online te plaatsen, zullen wij ons best doen. Maar er kan altijd wel weer een foutje gemaakt worden. Wij hopen dat u meer aandacht heeft voor de inhoud, de boodschap die wij proberen te brengen, dan een 100% juiste tekst voor wat betreft de gramatica en correcte spelling. Wij doen ons best. En u bent van harte uitgenodigd, indien u iets ziet, wat om correctie vraagt, dit bij ons te melden. Bijv. direct bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dank u.

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages