inloggen     

Vernieuwde website online

nieuwe website en logoOp 28 nov 2014 is de nieuwe website van Ayurveda Gelderland om ca 18.00 uur operationeel geworden. Veel werk is er aan vooraf gegaan en veel werk zal er nog volgen om de website een volwaardige status te geven. Het is onze doelstelling om van de site van Ayurveda Gelderland het omvangrijkste Nederlandstalige digitale Ayurveda naslagwerk te maken. 

Er staan heel veel heerlijke recepten op de site vermeld, alles Nederlandstalig! In het Engels waren er al sites die dit bieden, in het Nederlamds niet. Vanuit de recepten is/wordt het mogelijk om door te klikken naar de eigenschappen van de diverse ingrediënten. Eerst koppelen we de diverse kruiden aan het recept, later volgt dit ook voor de overige ingrediënten. Bij de eigenschappen van de ingrediënten staan ook de indicaties en contra-indicaties vermeld.

Bezoekers zullen op onze site komen als ze bv via Google zoeken naar informatie over een aandoening. Hier vinden ze dan informatie die vanuit een algemene reguliere kijk op de aandoening beschouwd wordt. Maar ook vinden ze hier de psychosomatische kijk en voor ons het belangrijkste:  de Ayurvedische benadering van de aandoening! Ook vermeld de site dan mogelijke remedies die wij u als Ayurvedisch therapeut zouden adviseren. De diepere ayurvedische informatie over deze remedies is alleen toegankelijk voor bij ons geregistreerde therapeuten. Maar vaak zullen er voor allerlei aandoeningen ook "home-remedies" beschikbaar zijn en die zijn weer voor iedereen beschikbaar.

Omdat een bezoeker die onbekend is met Ayurveda wellicht toch wel wil weten wat de diverse Ayurvedische begrippen betekenen, kan hier ook hier doorgeklikt worden naar nog meer informatie. Niet alleen op geneeskundige gebied, maar ook voor diverse andere onderdelen van Ayurveda, zoals Yoga, Mantra's, Yantras, Tantra, (Edel)stenen, Vedische Atrologie, Numerolgie en Mythologie. 

Om onze doelstelling te bereiken zal de site (dagelijks) groeien en er zullen steeds meer 'linken' komen naar aanbelangende Ayurvedische onderwerpen. Dit kan elke bezoek weer nieuwe inzichten opleveren. En dan zijn wij aangekomen waar wij willen zijn: Ayur Veda = Leven en Inzicht.

Wij hopen dat elke bezoeker vindt wat hij of zij zoekt, maar ook geinteresserd raakt in de veelheid die wij u als Ayurveda Gelderland kunnen bieden.

Wilt u kennismaken met de praktijk van Ayurveda? Meld u aan voor een van onze workshops, cursussen., lezingen of andere  activiteiten. Er zal een wereld voor u opengaan! 

Namasté

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages