inloggen     

Ayurveda Gelderland bij Knooppunt Kranenbarg

Vandaag was Martin van Ayurveda Gelderland te horen bij Knooppunt Kranenbarg. 

Luisteraars werden opgeroepen om meer te vertellen over de gevaren van ons voedsel. In het bijzonder werd er gevraagd naar het risico van Transvetten. Omdat dit bij Martin een vast item is tijdens de kookworkshops en lezingen over Ayurvedische voeding, was het logisch dat hij hierop reageerde.

Ook via facebook van Knooppunt Kranenbarg heeft hij nog een keer gewezen op de samenhang van slechte vetten en zenuwziektes zoals Parkinson en Alzheimer.

Hierinder volgen enkele links naar meer informatie over transvetten en reportages over bijv. de giftige werking van margarines. Maar ook over cholesterol, wat niet slecht is. Elke cel heeft cholesterol nodig. Er zijn echter goede en "slechte" cholesterolverbindingen.

Probeer hier rekening mee te houden, wanneer je weer gaat eten. Doe het voor je gezondheid. Het is het waardevolste wat je op deze wereld, in dit leven, hebt.

"Waarom liggen supermarkten vol met margarine, een kunstmatige substantie die bestaat uit additieven en goedkope oliën? Zonder kleurstoffen is margarine niet zachtgeel, maar donkergrijs.

Er komt steeds meer bewijs dat het advies over hartziekten, cholesterol en de consumptie van vet en oliën is gebaseerd op leugens en misleiding." Lees verder op: http://www.niburu.eu/gezondheid/roomboter-is-gezond-en-margarine-is-chemische-troep.html#.URkjVBxp7RQ.facebook

Duitse zending over margarine en olieën. http://www.youtube.com/watch?v=bL2SDRUSg3Y&list=PL5B899F570E85F34A

BBC uitzending over eten. Dit is “The men who made us fat” Deel 1 van 3 http://www.youtube.com/watch?v=E6nGlLUBkOQ

Of hier meer over hoe aspertaan in onze supermarkten is binnen gekomen. Op basis van politieke machtmisbruik in Amerika, waar een kritisch rapport over de giftige werking van aspertaan uit het dossier werd verwijderd en hoe de WHO en daarna de EU het Amerikaanse gemanipuleerde rapport gewoon overgenomen hebben. Let wel: HET IS GIFTIG. Niet voor niets heeft het Pentagon hun piloten verboden diet-softdrinks te drinken. De ogen van piloten werden snel veel slechter. Kijk verder bij: http://www.youtube.com/watch?v=MrydLe9abpA&list=PL5B899F570E85F34A

Succes.

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages