Speciale gast - Speciaal thema: SoundHealing

SoandHealing2KleinWe hebben deze maand een paar dagen een gast in huis. Wellicht ben ook jij geïnteresseerd?

Christiaan Oranje (Nederlander van oorsprong, momenteel voornamelijk werkzaam en woonachtig in London) is bij ons aanwezig.

In de afgelopen jaren heeft hij een eigen unieke, healings modaliteit ontwikkeld genaamd de ‘uniSOUNDhealing’, en van 25 t/m 29 Juli
bestaat de gelegenheid om hiermee kennis te maken.

Dinsdagavond is er een informatiebijeenkomst (aanvang 19:30). Er is beperkt plaats dus vooraf reserveren is noodzakelijk.
Op de overige dagen biedt hij kennismakings-sessies aan voor een zeer aantrekkelijk tarief: Je betaalt voor een 60 minuten sessie €45, in plaats van de officiële €90)

Laat deze unieke kans om kennis te maken met Christiaan en zijn ‘sound healing’ een keer te ervaren niet aan je voorbij gaan. Iedereen (inclusief wijzelf) die zo’n sessie meemaken zijn zeer onder de indruk.
Boek je kennismakings-sessie nu door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En we zien je graag als gast bij de lezing en/of voor een individuele sound healing sessie.

Ayurveda Gelderland verzorgt presentatie bij Rada's kookstudio

 DSC5434 kl

Op verzoek van Rada's Kookstudio verzorgt Martin op 28/2/2016 een lezing over zijn werk als ayurvedisch therapeut. Dit tijdens een kookweekend in Lelystad waaraan ca 10 personen deelgenomen hebben. De deelnemers krijgen tijdens en na zijn ca 2 uur durende presentatie volop de gelegenheid om Martin over de Ayurvedische voedingsleer vragen te stellen of problemen als 'testcace' te bespreken.

 DSC5436 klNa afloop van zijn presentatie vervolgden de deelnemers hun kookweekend waarvoor zijn olv Rada een drie gangen diner moesten bereiden en de gemaakte maaltijd zelf mochten consumeren.

 

Pancha Karma in India

sristhi centrum

In februari a.s. ga ik voor een Detox naar India. Via Rada heb ik van deze locatie gehoord en zal er 4 weken blijven.

Rada en veel van haar kennissen en contacten hebben hier hele goede ervaringen opgedaan en mijn lichaam zegt mij, dat het ook best wel eens zo’n zuivering kan gebruiken. Iedereen verteld dat hun gezondheid duidelijk is verbeterd. De spijsvertering weer goed werkt en een gevoel van vitaliteit maandenlang heeft aangehouden.

Lees meer

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages