inloggen     

Nieuwe Cliënt?

Als u voor het eerst in onze praktijk komt, bijvoorbeeld voor een consult, een helende massage of doelgroepcoaching, vindt er eerst een intakegesprek met u plaats. In dit gesprek willen wij, naast de standaard vragen, ook veel te weten komen over uw leefgewoontes, uw verleden, uw gedachten en heel veel meer. Wat zijn uw huidige klachten, en wat waren die in het verleden?

Lees meer

Informatie

Op deze site vind je naast de nodige informatie die je wilt weten als nieuwe cliënt of cursist, ook heel veel informatie over ayurveda, aandoeningen, remedies, mantra's,  numerologie, enz. Door zo veel mogelijk informatie met u delen, kunt u de betekenis van ayurveda beter begrijpen en de omvang beter zien. Als u meer over ayurveda gelezen heeft, zult u begrijpen dat bv een intakegesprek niet binnen 30 minuten afgerond is

Lees meer

Verdienen?

Vroeger was het zo dat een ayurvedische behandelaar niet betaald kreeg naar het aantal mensen dat hij genas, maar naar het aantal mensen dat hij gezond hield. De ayurvedische leer gaat er van uit dat mensen gezond blijven en niet ziek worden. Wat zou deze benadering in de westerse cultuur een besparing opleveren als dit weer zou worden ingevoerd. De medische sector blijft maar verder zoeken en behandelen, dit met als gevolg de steeds hoger wordende ziekte- en zorgkosten! Maar er is nog iets: een Ayurvedische behandelaar mag niet rijk worden ten koste van zijn patiënten! Hij mag zichzelf niet verrijken aan de misère van anderen.

Wel mag de behandelaar vragen en om een bijdrage voor het levensonderhoud van hem en zijn team. En als je als cliënt tevreden bent, bedenk dan zelf hoeveel het je waard is, om iemand met passie en overtuiging die jou wil helpen gezond en gelukkig in het NU te leven, te geven.

Aanmelden - Betalen - Annuleren

Aanmelden voor cursussen gebeurd schriftelijk via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Afspraken voor consulten kunnen via emailcontact plaatsvinden. Indien een telefoongesprek gewenst is, zullen we hiervoor een specifiek tijdstip  afspreken, zodat lopende cursussen, workshops en sessies niet gestoord worden.

Lees meer

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages