Voedingsconsult / Intakeconsult

polsdiagnose

Bij een voedingsconsult/intakeconsult wordt er specifiek gekeken naar de door u aangegeven klachten. Centraal staat daarbij de vraag: Waar komen ze vandaan? Er wordt door ons (heel veel) doorgevraagd naar bv leef- en eetgewoontes, werk en werkdruk, sociale positie en nog veel meer dingen waarvan de Ayurveda aangeeft dat deze de oorzaak van de klachten kunnen zijn.

Tijdens dit consult krijgt u gelijk al de nodige tips over wat u beter wel en niet kunt eten en beter niet kunt doen of laten. Naderhand krijgt u van ons (per mail) een lijst met voedingsadviezen, kruidenpreparaten en leefregels. Daarbij ontvangt u ook de adressen waar u deze preparaten kunt kopen. U kunt deze ook via ons bestellen en in sommige gevallen hebben wij bepaalde preparaten ook op voorraad zodat u deze –indien gewenst- ook direct bij ons kunt afnemen. Ook bij dit consult kunnen wij u laten zien wie u bent, gebaseerd op de vedische numerologie en astrologie.

Dit consult kost € 75,00 p.p. Duur: ca. 3 uur. Kijk bij Voorwaarden naar de spelregels.

De kosten van onze intakeconsult worden deels in mindering gebracht bij eventuele vervolgmassages die door Ayurveda Gelderland aan u gegeven worden. Per massage zullen wij € 10,00 in mindering brengen voor de eerste 3 massages. Dus u ontvangt dus € 30,00 euro korting.

Constitutieconsult

polsbilan klein

Bij een constitutieconsult wordt gekeken naar wat uw Prakriti (originele) constitutie en huidige constitutie is. Er wordt gekeken naar wie u bent en waarom u bent wie u bent. Met deze informatie bent u in staat om te anticiperen op de omstandigheden waarin u zich bevindt. U kunt er zelf voor zorgen dat u die voedingsmiddelen die u beter niet kunt eten vaker achterwege laat. De voedingsmiddelen die u beter wél kunt eten kunt u vaker op het menu zetten.

Dat het wellicht beter is om bepaalde werkzaamheden niet meer of op een ander tijdstip te doen. Welke eigenschappen zijn goed voor uw beroeps- en/of sociale leven en welke kunnen u belemmeren in uw ontwikkeling. Na afloop van dit consult krijgt u een (pdf) document per e-mail toegestuurd. Hierin staat heel veel informatie over u: bekeken vanuit de constitutiebepaling, de vedische numerologie en de vedische astrologie. Bij dit consult wordt dus geen specieke lijst met voedingsmiddelen en leefgewoontes toegevoegd, speciaal afgestemd op uw (gezondheids)klachten.

Dit consult kost € 50,00 p.p., Duur: ca. 2 - 3 uur. Kijk bij Voorwaarden naar de spelregels..

Vervolgconsult

Een vervolgconsult is een gesprek waarbij we met elkaar de voortgang van het proces bespreken. In welke mate werken de middelen, welke veranderingen zijn zichtbaar of wenselijk. Op basis van uw inbreng worden de middelen en adviezen hierop aangepast, zodat we verder kunnen doordringen tot het volgende weefsel.

Tijdens het consult zal uitgebreid worden uitgelegd hoe de stoffen werken, welke functie deze in het lichaam hebben en welke tijdsduur voor herstel of verbetering te verwachten is.

Dit consult kost € 15,00 p.p., Duur: ca. 1 uur.

Voor eenvoudige adviezen die per e-mail kunnen worden verstrekt, zullen -in de regel genomen- geen en kosten in rekening worden gebracht. Als u al bij ons in behandeling bent, bv voor massages, vallen onze adviezen binnen de behandeling en zullen deze geen extra kosten met zich mee brengen. Kijk bij Voorwaarden naar de spelregels.