inloggen     

No images found.

PAS OP: De voormalige eigenaar van de website op ayurvede-gelderland.nl komt verplichtingen niet na.

Binnenkort zal duidelijk(er) worden welke gevolgen dit zal hebben voor deze website.

Link naar info over voormalige eigenaar:
https://nl.linkedin.com/in/martin-van-cappelle-97a5a519

Recepten

Hier vindt u diverse heerlijke recepten. Nieuwste recept:
Twijfelt u over hoe het moet? Doe dan mee met één van onze kookworkshops. Lees meer...

Massages

Wij bieden niet alleen helende massages, maar ook wellnessmassages in een rustige privé-omgeving.

Lees meer...

Consulten

Bij ons kunt u terecht voor enkele soorten consulten.

Lees meer...

Gezondheid

Hier vindt u vele vaak voorkomende klachten en de Ayurvedische adviezen hoe met deze klachten om te gaan. 

Lees meer...

Privacybeleid

Privacy en veiligheid

Je persoonlijke gegevens. Je laat ze bij ons achter, maar we kunnen ons voorstellen dat je graag wilt weten waarom wij om je persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we je hier graag. 

Heel veilig

Alle gegevens die je bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel. Wie niks met jouw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij. Geven we jouw gegevens aan iemand anders – je leest hieronder waarom en wanneer we dat doen – dan eisen we dat die ander net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaat als wij en ze alleen gebruikt voor het doel waarvoor hij ze heeft gekregen. Mocht je het gevoel hebben dat dit niet gebeurt, laat het ons dan weten.

Persoonlijk

Vaak gebruiken wij je gegevens om een keuze te maken in de artikelen die wij publiceren. Er is nog zo veel te vertellen over ayurveda, dat het moeilijk is te bepalen wat we nu als eerste gaan publiceren. Wanneer er vanuit de lezers vraag is naar bepaalde informatie, bijvoorbeeld een bepaalde aandoening of remedie, proberen wij hier zo snel mogelijk op in te springen.

Wat doen we verder met je gegevens

Wij gebruiken je gegevens voor verschillende doelen. Hierna kun je zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over je bezoek aan onze website.

Nieuwsbrieven

Nog hebben wij geen nieuwsbrieven. Maar wanneer wij deze gaan publiceren, kan jij je hiervoor aanmelden en blijf je op de hoogte van de informatie die Ayurveda Gelderland met iedereen wil delen.

Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan meld je deze gewoon weer af. Simpel toch?

Reviews

We zijn dol op reviews. En onze andere lezers ook. Wil je een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij over je review contact met je op mogen nemen. Wij houden bij wie welke review schrijft.

Social media

Als je social media gebruikt, bijvoorbeeld Facebook, dan kun je met je social media-account een artikel leuk vinden, dan verschijnt dat artikel op je social media-account. Ayurveda Gelderland krijgt geen toegang tot je social media-account, maar artikelen die je leuk, nuttig of handig vindt, kun je wel met je vrienden delen. Stel je via social media een vraag aan ons en zien we die vraag voorbijkomen, dan bewaren we dat bericht en je accountnaam zodat we op je bericht kunnen reageren.


Wat doen we niet met je gegevens?

Je gegevens verkopen aan anderen, dat doen we ook nooit.