inloggen     

Ascedent Tweeling

tweelingInschatting :

Dit is een eerste algemene impressie, zonder rekening te houden met bijv. de stand van de planeten binnen deze geboortehoroscoop. Mercurius geeft deze personen de gift voor het spreken, evenals een belang in de kunst en een voorliefde voor leren. Tweeling mensen zijn levendig, intelligent, fantasierijk en hebben dorst naar intellectuele stimulatie. Tweeling personen kunnen uitblinken op het gebied van literatuur, muziek, dans of film en zal doorgaans heel extravert zijn. Hun groot gevoel voor humor maakt hen een welkome aanwezigheid op sociale evenementen.

Hun spraak kan heel emotioneel en hun expressief gezicht heeft de neiging om te laten zien hoe ze zich voelen. Ondanks hun klaarblijkelijke zachte kant, kunnen ze een opmerkelijke moed tonen en hebben een ondernemende geest. Hun carrière is waarschijnlijk op het gebied van onderwijs of een tak van de holistische kennis. Initiëren van nieuwe projecten is gemakkelijk voor Tweelingen, maar het werk afmaken en het voldoen aan de deadlines kan moeilijk zijn. Ze kunnen zich snel vervelen en hun belangstelling verliezen bij personen die kunnen tippen aan hun heldere intellect. Hun grootste uitdaging ligt in hun aantrekkingskracht op erotiek, gokken of andere sensuele tijdverdrijf, wat de omvang van een "fatal attraction" kan krijgen. Wanneer oneerlijk behandeld of uitgedaagd, zal een Tweeling terug vechten zonder genade.

Huis Teken Heerser en Eigenschappen Uniek effect voor iemand met Ascedent Tweeling
1

Tweeling

Mercurius - duaal - Lucht Intellectueel, slim en communicatief
2 Kreeft Maan - bewegelijk - Water Wisselende financiële middelen tot zijn/haar beschikking. Emotionele spreker 
3 Leeuw Zon - vast - Vuur Moedig en ondernemend 
4 Maagd Mercurius - duaal - Aarde Intelligente vrienden en levendige emoties 
5 Weegschaal Venus - bewegelijk - Lucht Poëtisch of artistieke vaardigheden en houd van het leven 
6 Schorpioen Mars - vast -Water Ongediagnosticeerde ziektes gerelateerd aan waer. Enorme defensieve houding. 
7 Boogschutter Jupiter - duaal - Vuur Volwassen en wijze partner, fortuinlijk huwelijk 
8 Steenbok Saterunus - bewegelijk - Aarde Problemen met het aanhouden van deadlines en het afmaken van vervelend werk 
9 Waterman Saturnus - vast - Lucht Filosofisch geneigd, maar geen gemeenschappelijke reliegie/overtuiging 
10 Vissen Jupiter - duaal - Water Een beroep op het gebied van onderwijs of holistische kennis 
11 Ram Mars - bewegelijk - Vuur Ambitieus mbt het bereiken van doelen en doelstellingen. (uitdagingen) 
12  Stier
Venus - vast - Aarde  Sensueel en geeft geld uit aan comfort en luxe. 

Het is belangrijk om altijd rekening te houden met de unieke omstandigheden van het huis in kwestie in een iemands horoscoop, voordat je conclusies trekt op basis van de Ascendant (Lagna). Elke individuele regel en verklaring kan gemakkelijk worden tegengesproken door een andere factor in deze bepaalde horoscoop. Bijvoorbeeld in het geval van iemand die Stier als Lagna heeft, daar zeiden we dat de persoon spraakzaam zou zijn, gebaseerd op het feit dat de Mercurius heerst over het Tweede Huis.

Deze verklaring zou vernietigd wordt, wanneer Mercurius in het Twaalfde Huis staat, het huis van verlies Er kan veel gezegd worden over elke Ascendant in het algemeen, maar er is vrijwel niets dat met zekerheid gezegd kan worden zonder de unieke configuratie van de gehele horoscoop te hebben bestudeerd.

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages