inloggen     

Ascedent Ram

Inschatting :

ramDit is een eerste algemene impressie, zonder rekening te houden met bijv. de stand van de planeten binnen deze geboortehoroscoop. Mensen met Ram Lagna zijn altijd rusteloos en constant in beweging. Omdat hun heersende planeet Mars is, hebben ze veel energie en ijver waardoor ze op hun best moedig, onafhankelijk en gemotiveerd zijn, maar boos en driftig op hun slechtst. Ze hebben een scherpe intellect, maar hebben de neiging vast te houden aan hun kennis en de reeds begrepen gedachten patronen. Deze mensen houden van het nemen van initiatief en zullen liever leiden dan volgen.

Ze kunnen grootse leiders worden, wanneer ze erin slagen om hun veranderlijke gemoederen te beheersen. Hun ideeën en stemmingen kunnen gemakkelijk omslaan en ze zullen zich waarschijnlijk te lang aan een project vasthouden. Ze zijn heel materialistisch en hebben de neiging om rijkdom te vergaren. Echter, omdat Saturnus in het 11de Huis staat, kost het ze meestal veel hard werk en inzet voordat de vruchten van hun arbeid significant worden. Ze genieten van de communicatie en hebben de neiging om veel partnerschappen en/of relaties te hebben. Ram Lagna's zullen waarschijnlijk een aangenaam huwelijk met een mooie zuivere en zachtaardig partner hebben. Ondanks hun onafhankelijke natuur, hebben ze een religieuze kant en vertonen vaak interesse in sommige occulte soorten kennis. Ze hebben de neiging om tijd aan goede doelen, etc. te besteden, zolang het niet een bedreiging is voor hun ambitie om rijk te worden.

Huis Teken Heerser en Eigenschappen Uniek effect voor iemand met Ascedent Ram
1 Ram Mars - bewegelijk - Vuur Energetisch, veranderlijke persoonlijkheid
2 Stier Venus - vast - Aarde Houdt van mooie en verfijnde bezittingen
3 Tweeling Mercurius - duaal - Lucht Goed in communicatie
4 Kreeft Maan - bewegelijk - Water Kan makkelijk van mening en stemming veranderen
5 Leeuw Zon - vast - Vuur Sterk, vaste mening en ideologieën
6 Maagd Mercurius - duaal - Aarde Hindernissen ontstaan vaak door "eerst de details uit te werken"
7 Weegschaal Venus - bewegelijk - Lucht Sensibel van natuur, houdt van (het maken van ) relaties
8 Schorpioen Mars - vast -Water Geïnteresseerd in occult-georiënteerde spirituele zaken
9 Boogschutter Jupiter - duaal - vuur Van natuur uit religieus
10 Steenbok Saterunus - bewegelijk - Aarde Ambitieus en praktisch
11 Waterman Saturnus - vast - Lucht Streeft winst en succes na. Neemt de tijd om te slagen.
12 Vissen Jupiter - duaal - Water Geïnteresseerd in meditatie of spirituele rituelen. Geeft zijn geld aan idealistische doelen uit.

Het is belangrijk om altijd rekening te houden met de unieke omstandigheden van het huis in kwestie in een iemands horoscoop, voordat je conclusies trekt op basis van de Ascendant (Lagna). Elke individuele regel en verklaring kan gemakkelijk worden tegengesproken door een andere factor in deze bepaalde horoscoop. Bijvoorbeeld in het geval van iemand die Stier als Lagna heeft, daar zeiden we dat de persoon spraakzaam zou zijn, gebaseerd op het feit dat de Mercurius heerst over het Tweede Huis.

Deze verklaring zou vernietigd wordt, wanneer Mercurius in het Twaalfde Huis staat, het huis van verlies Er kan veel gezegd worden over elke Ascendant in het algemeen, maar er is vrijwel niets dat met zekerheid gezegd kan worden zonder de unieke configuratie van de gehele horoscoop te hebben bestudeerd.

 

 

Yoga & Ayurveda Health vzw

logo YAHVereniging zonder winstoogmerk

Opleidingen - Consulten - Massages